HTMLsend
HomeFAQDownloadSitemap
HTMLsend Download HTMLsend Meer informatie
Product
Informatie
 

Heeft u spam ontvangen via ons programma?

Wij hebben een streng anti-SPAM beleid afgesproken met onze klanten. Als u desondanks toch ongevraagde e-mailberichten ontvangt van een bedrijf via ons e-mail systeem HTMLsend, vertel het ons dan via info@htmlsend.com. We kunnen uw melding alleen in behandeling nemen als u expliciet in uw e-mailbericht vermeldt dat u geen toestemming heeft gegeven aan de zender. Ook dient u een kopie van de e-mail mee te sturen, zodat wij hiermee actie kunnen ondernemen. Help HTMLsend om SPAM te stoppen!

Anit-spam beleid.

HTMLsend is zich bewust van haar verantwoordelijkheid als het gaat om het beschermen van de privacy van internet gebruikers. We zijn een fel tegenstander van het versturen van ongevraagde e-mailings (spam) en we voeren daarom een strikt beleid tegen het gebruik van onze producten voor het versturen van spam.

HTMLsend staat geen enkele klant toe met haar producten en diensten spam te versturen. HTMLsend behoudt zich het recht voor om elke klant onmiddellijk af te sluiten als blijkt dat deze zich schuldig maakt aan het versturen van spam.

Definitie van Spam
Spam is ongevraagde e-mail. Elke promotie, informatie en actie die naar een persoon wordt gestuurd zonder diens toestemming is spam.

Voorbeelden van Spam

  • Een e-mail gericht aan een ontvanger hiervoor niet specifiek toestemming heeft gegeven.
  • Een e-mail gericht aan een ontvanger die hiervoor ooit toestemming heeft gegeven, maar deze toestemming later heeft ingetrokken.
  • Een e-mail waarin geen mogelijkheid wordt geboden voor de ontvanger om zich af te melden, of om aan te kunnen geven dat hij in de toekomst geen e-mails meer wenst te ontvangen.
  • Een e-mail waarin geen geldig e-mailadres staat in het reply-to veld

Wat is dan geen spam?

  • Een e-mail gericht aan een ontvanger die hiervoor specifiek toestemming heeft gegeven.
  • Een e-mail waarin een duidelijke opt-out link is opgenomen, en waarvoor de ontvanger zich niet heeft afgemeld.
  • Een e-mail gericht aan een ontvanger die hiervoor toestemming heeft gegeven aan een partner organisatie van de verstuurder.

Europese wetgeving ten aanzien van Spam
Op 30 mei 2002 heeft het Europees parlement gestemd voor een opt-in regeling voor commerciŽle e-mail. Europese bedrijven mogen in elk geval niet langer willekeurige burgers bestoken met ongevraagde e-mail.

Als u nog vragen heeft over ons anti spam beleid kunt u contact opnemen met HTMLsend.

Anti-spam beleid / Informatie / Nederlands